Bennettbygget

Selskap: Bennettbygget

Adresse: Fr. Nansensgt 29

Formål: Kontor.

Stort kontorfellesskap ledig i sentrum. Flott utsikt og svært sentralt.  Lokalet er ca. 300 kvm og inneholder 10 romslige kontorer, kjøkken, møterom, m.v. Lyst og luftig! Her er det mange muligheter.

 

 

 

 

+Bygget


Selskap: Vika Eiendom

Adresse: Søderlundmyra 18

Formål: Kontorer. Enkeltkontorer fra 10-20 m2.

Representative lokaler i lekker moderne design i et svært hyggelig miljø. Leietakere kan benytte seg av møterom, kantine, garderobe, treningsrom og ellers andre fellesareal. Bygget ligger i Vika som er et attraktivt område for flere typer næringsvirksomhet.

 

 

 

 

Ytterøra 5


Selskap: Haaland Utleiebygg

Adresse: Ytterøra 5

Formål: Butikk, lager, kontor.

Stort, spennende næringsbygg til leie i Mosjøen (gamle Elkjøp). Eiendommen har en godt synlig, sentral og åpen beliggenhet på Øya industriområde ved siden av hovedvei. Bygget er ca. 1 200 m2 og inneholder blant annet butikklokale, lager med varemottak, spiserom og kontorer.

Tinghuset


Selskap:
 Dunderland

Adresse: Nytorget 1

Formål: Kontorer. Kontorlandskap.

Vi har flotte lokaler til leie i 3. etasje i Tinghuset, midt i sentrum av Mo i Rana. Lokalene inneholder blant annet 4 romslige enkeltkontorer, kopi-rom, kjøkken og WC. Totalt ca. 125 kvm.

    

Mellomvika 51

Selskap: Mellomvika 51

Adresse: Mellomvika 51

Formål: Kontor, produksjonlokaler, lager m.m.

Mellomvika 51 ligger i et etablert industri/næringsområde, hvor det er kort avstand til vei, bane og kaiområder. Her er det ledig i gamle Gruben Blikk-lokaler i 1 etg. Kontor, produksjonslokaler, lager m.m. Totalt ca. 835 m2.

 

 

 

 

 

Apotekergården

Selskap: Apotekergården

Adresse: Fr. Nansensgt 31

Formål: Kontorfellesskap.

Bygget ligger i sentrum over veien for Scandic Meyergården hotell. Her har vi ledig lokaler som inneholder fire kontorer og ni plasser i åpent landskap.

Mellomvika 1

Selskap: Mellomvika 1

Adresse: Mellomvika 1

Formål: Lager/verksted/kontor. Lagerrom fra 50 m2 og oppover. Kontorlokaler fra 600 m2 og oppover. Industrilokaler fra 200 m2 og oppover.

Mulighetenes bygg! I dette bygget på hele 7.500 m2 ved den mest trafikkerte innfartsåren til sentrum av Mo i Rana, har du mulighet til det meste. Bygget inneholder store flater som kan tilpasses, og ferdig innredede kontorlokaler hvor det ikke spart på noe.