Apotekergården

Selskap: Apotekergården

Adresse: Fr. Nansensgt 31

Formål: Kontorfellesskap.

Bygget ligger i sentrum over veien for Scandic Meyergården hotell. Her har vi ledig lokaler som inneholder fire kontorer og ni plasser i åpent landskap.

Bennettbygget

Selskap: Bennettbygget

Adresse: Fr. Nansensgt 29

Formål: Kontor.

Vi har ledige kontorer i Bennettbygget midt i sentrum.

   

 

 

 

 

Furuholmgården

Selskap: Sørlandsveien 26-28

Adresse: Nordlandsveien 5-7

Formål: Kontorer.

Furuholmgården ligger i sentrum av Mo i Rana, med få minutters gange til butikker m.m. Her er det ledige kontorlokaler i 1 etg.

 

 

Mellomvika 1

Selskap: Mellomvika 1

Adresse: Mellomvika 1

Formål: Lager/verksted/kontor. Lagerrom fra 50 m2 og oppover. Kontorlokaler fra 600 m2 og oppover. Industrilokaler fra 200 m2 og oppover.

Mulighetenes bygg! I dette bygget på hele 7.500 m2 ved den mest trafikkerte innfartsåren til sentrum av Mo i Rana, har du mulighet til det meste. Bygget innholder store flater som kan tilpasses, og ferdig innredede kontorlokaler hvor det ikke spart på noe.

Mellomvika 51

Selskap: Mellomvika 51

Adresse: Mellomvika 51

Formål: Kontor, produksjonlokaler, lager m.m.

Mellomvika 51 ligger i et etablert industri/næringsområde, hvor det er kort avstand til vei, bane og kaiområder. Her er det ledig i gamle Gruben Blikk-lokaler i 1 etg. Kontor, produksjonslokaler, lager m.m. Totalt ca. 835 m2.

 

 

 

 

Optimogården

Selskap: Optimogården

Adresse: Strandgata 5-7

Formål: Kontorer. Enkeltkontorer og kontorlandskap fra 160 m2.

Optimogården ligger i sentrum av Mo i Rana. Bygget ble restaurert og påbygd i 2010 og fremstår som meget moderne. Her har vi ledige kontorlokaler som kan huse små og mellomstore bedrifter.