Om oss

For oss har det aldri handlet om bare bygg, men å skape gode møteplasser for våre leietakere, partnere og kunder. Eiendomsselskapet Ranheim både eier og forvalter eiendom på Helgeland, i Salten og Sverige.

Vår tilnærming til prosjekter og leietakere har alltid vært fleksibilitet og profesjonalitet. Vi tror at å sette våre kunders ønsker og behov i sentrum har vært utslagsgivende for hvor vi er i dag.

Hos oss får du også fullskalatilbud innenfor forvaltning, drift og vedlikehold. Som leietaker betyr dette at du kan fokusere på din virksomhet, mens vi ivaretar lokalene og omgivelsene rundt.

Våre ansatte
Espen Haaland

Espen Haaland

Eivind Gullvik Eiendomsselskapet Ranheim

Eivind Gullvik

Avdelingsleder Vedlikehold | Prosjektleder

eivind.gullvik@es-ranheim.no
+47 474 52 308

Elin Kristin Nilsen Eiendomsselskapet Ranheim

Elin Kristin Nilsen

Controller | adm. funksjon

elin.nilsen@es-ranheim.no
+47 990 31 333

Tone-Lise Pettersen

Marlene Jordbru

Avdelingsleder Marked og salg

marlene.jordbru@es-ranheim.no
+47 957 47 900

André Knutssøn

Avdelingsleder Prosjekt- og utvikling

andre.knutsson@es-ranheim.no
+47 911 11 396


Eiendom for alle typer næring
- stor eller liten

I vår portefølje innen næringseiendom teller det nå 100 000m2 i heleid og deleid areal, og vi fortsetter å vokse. Vi har en god miks av eiendommer som huser alt fra en leietaker alene til eiendommer hvor ulike selskaper er samlokalisert. +Bygget i Vika er et slik sted med hele 23 spennende aktører samlet under samme tak.

I tillegg til våre egne ferdigutviklede prosjekter har vi også ledig tomteareal som står klar for utvikling. Tomtene er ideelle for varehandel, lett industri og kontorer. I sentrum av Mo i Rana har vi ferdigregulert over 70 000 byggbare m2. Disse tomtene er regulert for bolig, detaljhandel og hotelldrift.

Gjennom historien har vi bygget kompetanse som vi bruker for å gjøre hverdagen litt lettere, for deg og ditt selskap.