Til leie

Boligrigg i Mo i Rana

Kart som viser plassering av boligrigg

Eiendomsselskapet Ranheim har i samarbeid med Mellomvika 35 en boligrigg med 44 boenheter i Kongsveien i Mo i Rana. Kongsveien ligger i gangavstand midt mellom sentrum av byen og inngangsporten til Mo Industripark, ved E6.

Boligriggen har moduler bygget i 2015 og 2016 og har god standard med 44 private rom, Free-Wifi, egne bad, fellesområder med stuer, vaskerom, store garderober m/badstue og vaskemuligheter. Vår boligrigg er tilkoblet brannvarsling til brannvesenet og er godkjent av arbeidstilsynet og Rana Kommune. Se flere bilder under.

Tilgang til kjøkken, renhold av rom og fellesarealer, bytting av håndklær, sengeklær og gode parkeringsmuligheter.

Hvert rom har kjøleskap for oppbevaring av egen mat og drikke.

Rett ved boligriggen ligger en kantine som er åpen for beboere i Boligriggen. Der er det gode forhold for matleveranser og bespisning eller tillaging av egen mat. 

Ta kontakt for tilbud eller les mer om andre ledige lokaler på nettsiden vår.

Boligrigg fasade

Boligriggen ligger 200 meter fra E6 ved innkjøringen til Mo Industripark. Sentrum av Mo i Rana, Coop Obs, Circle K, XXL er alle innenfor 5 minutters gange.

Soverom i boligrigg

Rommene har seng m/sengetøy, skrivepult, hvilestol og flere skap, ett låsbart skap og et lite kjøleskap. Beboere må holde egen hengelås på skap, dersom de ønsker det. 

Rommene har egne bad med dusj, vask og toalett tilknyttet egen varmtvannstank. Badene og rommene har mekanisk avtrekk og varme.

Lyse gangveier med god brannsikring. Støydempende matte i gang.

Oppholdsrom i boligrigg

Det er to stykk felles stuer og oppholdsrom.

Vaskerom

Eget vaskerom med vaskemaskiner, tørketromler og tørkeskap.

Romslige fellesgarderober

Fellesgarderobene er romslige med egne rom for omkledning og oppbevaring av arbeidstøy. Fellesgarderoben har egen badstue. Ellers er det flere toaletter i fellesområde i riggen.

Kjøkken

Kantine i gamle Kongsveien videregående skole. Kantinen stod ferdig oppusset i 2015. Den er nå innredet slik at beboerne kan lage varm og kaldmat der selv, eller velge å bestille middagsmat for levering. 

Et godt utstyrt kjøkken gir gode muligheter for matlaging og trivsel.

Kjøkken med steamer

Steamervask sørger for profesjonell vask av dekketøy og utstyr. I tillegg er det plassert to store fryseskap kantinen for oppbevaring.

Husregler gjelder. Dersom disse ikke overholdes, kan leieforholdet sies opp umiddelbart.

Nøkkelinfo

Adresse

Kongsveien 52
8624 Mo i Rana