Om oss

For oss har det aldri handlet om bare bygg, men å skape gode møteplasser for våre leietakere, partnere og kunder. Eiendomsselskapet Ranheim er et skapende selskap, enten det er å realisere boligdrømmer for folk flest eller å utvikle det perfekte næringsbygget for våre leietakere.

Vår visjon er å være en solid og engasjert eiendomsutvikler som skaper varige verdier gjennom bærekraftige bygg og gode kundeopplevelser. Vi eier og forvalter en rekke eiendommer som leies ut til små og store leietakere på Helgeland, i Salten og Sverige. I tillegg har vi flere sentrumsnære boligprosjekt og rundt 900 boliger under planlegging og regulering.

Jobbe hos oss?

Som eiendomsselskap er vi ikke bare opptatt av yield, BRAs og utnyttelsesgrad – men også av å være en samfunnsbygger som ser verdien i helhetlig utvikling. Vi kan tilby en spennende og meningsfull jobb for deg som brenner for eiendom, utvikling og å bygge fremtidens Mo i Rana.

Vi har lokale, nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere og det er gode muligheter for både nettverksbygging og kompetansepåfyll.

Vi er 10 ansatte som lever etter verdiene: skapende, engasjert og solid. Vi er et selskap i stadig utvikling som bygger vår bedriftskultur for hver dag som går. Vi er en del av Haaland-konsernet, som har firmaboliger i Orlando, i Hemavans fjellheim og langs Spanias solkyst. Kontoret vårt er lokalisert i +Bygget i Vika sammen med Haaland og over 20 andre spennende bedrifter. Det er et toppmoderne kontorbygg med felles kantine, shuffleboard, treningsrom, garderober og badstuer.

Ønsker du å jobbe sammen med oss?

Send inn din CV

Her finner du oss

Ønsker du å bli bedre kjent med oss?

Ta kontakt